onze Simulator.

De A320 simulator van skysim is een realistische, doch voor entertainment doeleinden bedoelde simulator. Hij beschikt over 180 graden zicht rondom de piloot deze garandeert ontdanks het ontbreken van een motion platform alsnog een een realistische omgeving, die je onderdompeld in de wereld van het vliegen!

De sim is uitgerust met volledige gekoppelde en dubbel uitgevoerde besturing waardoor hij geschikt is om door een volwaardige crew (2 piloten)gevlogen te worden. Hij beschikt tevens ook over een volledig functionele autopilot, dubbel uitgevoerde MCDU's(de computers om de navigatie te sturen) , werkend radio paneel, en een grotendeels functioneel overhead paneel (het paneel boven het hoofd waarvandaan de meeste systemen bedient worden). Dit alles leid tot een simualtor die ook erg geschikt is om bepaalde handelingen en storingen mee te oefen, wat vooral leuk is voor de geoefende hobbyist of professionele piloot.

Wilt u een gedetailleerder overzicht van alle functies van deze simulator? klik dan hier!

 


Foto's.

Hoe Boeken?

Het boekingen process voor KLM aëroclub is vergelijkbaar met dat voor al onze klanten. Het verschilt voornamelijk in het feit dat er bij het aanmaken voor de gebruikersnaam een KLM AC lidnummer dient te worden opgegeven. Hierna registreert ons systeem je als KAC lid en komt u dus niet langs de betaal pagina van het boekingssysteem.

De vlucht dient te worden gereserveerd via ons online boekingssysteem 24 uur voorafgaande van de vlucht. Indien u binnen 24 uur wenst te vliegen hanteren wij een first come first serve principe en garanderen we geen beschikbaarheid.

Na afloop van u vlucht dient u, net als na een reguliere vlucht, in Aeroplus de daadwerkelijke vluchttijden te registreren. Aeroplus zal vervolgens automatisch de betaling en facturatie verrichten en dit terugkoppelen naar ons toe.

KLM Ac leden betalen dus per Alleen wat ze daadwerkelijk gevlogen hebben.

Voor een korte uitleg over het boekingen en betaal process, kunt u hier een pdf bestandje met beknopte uitleg downloaden.


prijzen.


UUr Tarief Leden KAC
78€
prijs per uur, word na afloop per in aeroplus in rekening gebracht.
Let op!: Bij het boeken van dit pakket is er geen begeleiding van Skysim aanwezig.
Een geldige check-out beurt of begeleiding door een KAC begeleidier zijn vereist om te kunnen boeken.
Voor meer info, gelieve contact met ons of de klm aeroclub op te nemen
normaal uurtarief niet leden
169€
Dit is de reguliere prijs per uur voor niet-leden of leden die gebruik wensen te maken van de professionele begeleiders van Skysim.