Airbus is een van de twee grootste producenten van verkeersvliegtuigen ter wereld en tevens ook producent van het op 1 na best verkochte type commercieel vliegtuig, namelijk de A320.

Dit middellange afstand toestal is zeer populair vanwege de uitgebreide inzetbaarheid, goedkopere(ahum...) kosten en de mogelijkheden voor piloten om op meerdere types van de airbus familie te vliegen zonder uitgebreide omscholingen.

De A320 simulator van skysim is een realistische, doch voor entertainment doeleinden bedoelde simulator. Hij beschikt over 180 graden zicht rondom de piloot, waardoor men het ervaart als erg realistisch. De sim is uitgerust met volledige gekoppelde en dubbel uitgevoerde besturing waardoor hij geschikt is om door een volwaardige crew (2 piloten)gevlogen te worden. Hij beschikt tevens ook over een volledig functionele autopilot, dubbel uitgevoerde MCDU's(de computers om de navigatie te sturen) , werkend radio paneel, en een grotendeels functioneel overhead paneel (het paneel boven het hoofd waarvandaan de meeste systemen bedient worden). Dit alles leid tot een simualtor die ook erg geschikt is om bepaalde handelingen en storingen mee te oefen, wat vooral leuk is voor de geoefende hobbyist of professionele piloot.

Wilt u een gedetailleerder overzicht van alle functies van deze simulator? klik dan hier!

Wilt u ook ervaren wat het inhoud om een 50 ton wegend vliegtuig te besturen? altijd willen weten waarom een vliegtuig vliegen kan? of liever gewoon een leuk dagje uit met familie?


wat kost het?


intro sessie
49€
15 minuten vliegtijd
voor maximaal 1 persoon
Een korte introductie tot de wereld van verkeersvliegers.
Krijg jij hem veilig aan de grond?
-Met draaiende motoren op de baan starten en meteen weer landen
 
 
Junior First officer
89€
30 min vliegtijd
tot 2 personen
korte uitleg voor en tijdens de sessie
meerdere keren opstijgen
meerdere keren landen
 
 
Senior First officer
129€
45 min vliegtijd
voor 1 of meerdere personen
uitgebreide uitleg voor de sessie
meerdere keren opstijgen
meerdere keren landen
vlucht van a naar b mogelijk
 
you're in command!
229€
90min vliegtijd
voor 1 of meerdere personen
uitgebreide uitleg voor en tijdens de sessie
vlucht van A naar B mogelijk
meerdere keren opstijgen
meerdere keren landen
Koffie of frisdrank na afloop.