Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Welkom op de groepspagina van Skysim. Hier vindt u alle informatie omtrent groepsboekingen, en wat wij u en uw groep kunnen bieden voor een leuk en uniek dagje uit. 

Groepsuitjes en evenementen hebben vaak een uniek en persoonlijk karakter. Zaken zoals de grootte van de groep, het budget en de verwachtingen en wensen hebben allemaal invloed op hoe we deze het beste indelen. Bij skysim snappen we dit en nemen dan ook graag de tijd om samen tot een maatwerk oplossing te komen. Denk hierbij aan combinatie’s met heerlijk uiteten, echt vliegen of een bezoek aan het aviodroom museum, maar ook andere leuke events die in de Lelystad omgeving te beleven zijn.

In onze A320 passen maximaal 4 personen en een instructeur tegelijk. Om ervoor te zorgen dat ook bij grotere groepen  iedereen geboeid blijft, zorgen we voor een vlotte roulatie systematiekzodat iedereen steeds iedereen uitgebreid aan bod komt en slechts een korte tijd buiten de simulator door dient te brengen.

Een voorbeeld voor een groep van 8 personen betekent bijvoorbeeld dat we door de groep in 2 groepen te splitsen, en steeds zowel onderling als van groep in de simulator te wisselen, men nooit langer dan 10 minuten aaneengesloten niet in de simulator zit. door gaande weg de beurt aan te passen (naarmate meer personen bij hun voorgangers hebben kunnen meekijken, vergroot het ook hun kennis) en deze steeds een beetje uitdagender te maken, houden we iedereen tot aan het einde geboeid. Tevens kunnen we in combinatie met andere vliegbedrijven of restaurants ook zorgen dat een deel van de groep een andere activiteit ondergaat en daardoor ten alle tijden in de actie zit.

Heeft dit uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een passende offerte!

hopelijk tot snel, Bij Skysim!