KLM Aeroclub Leden

Lid Van de KLM Aeroclub en interesse in het vliegen van een van onze simulators? dan hebben wij goed nieuws want speciaal voor de KAC leden hanteren wij uitermate scherpe prijzen! 

Je huurt dan de simulators net zoals dat je een vliegtuig zou huren, dit is te zeggen zonder begeleiding of instructeur. gewoon lekker zelf sturen. Dit is ideaal voor diegene die van plan is om vaker  te komen simmen. Het enige wat we vereisen is dat je eerst een eenmalige checkout ronde maakt samen met ons of een reeds goedgekeurd KAC lid (zowel wijzelf als de KAC kan u hiermee op weg helpen)

Verder is het wel van belang te realiseren dat het er bij KAC boekingen geen begeleiding aanwezig is van onze kant uit. er word dus verwacht dut u zelf ervaring met het vliegen van de simulators heeft, danwel dat u vanuit clubverband iemand meeneemt die de nodige uitleg kan verschaffen.

De KLM Aeroclub heeft verscheiden commerciëel piloot-leden die u alle ins en outs van het vliegen op onze simulators kunnen uitleggen, en met plezier bereid zijn u daarin te helpen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media om op de hoogte gehouden te worden van status updates en leuke of belangrijke nieuwtjes.

Onze simulator Foto’s  Hoe boeken en prijzen?

onze Simulator.

De A320 simulator van skysim is een realistische, doch voor entertainment doeleinden bedoelde simulator. Hij beschikt over 180 graden zicht rondom de piloot deze garandeert ontdanks het ontbreken van een motion platform alsnog een een realistische omgeving, die je onderdompeld in de wereld van het vliegen!

De sim is uitgerust met volledige gekoppelde en dubbel uitgevoerde besturing waardoor hij geschikt is om door een volwaardige crew (2 piloten)gevlogen te worden. Hij beschikt tevens ook over een volledig functionele autopilot, dubbel uitgevoerde MCDU’s(de computers om de navigatie te sturen) , werkend radio paneel, en een grotendeels functioneel overhead paneel (het paneel boven het hoofd waarvandaan de meeste systemen bedient worden). Dit alles leid tot een simualtor die ook erg geschikt is om bepaalde handelingen en storingen mee te oefen, wat vooral leuk is voor de geoefende hobbyist of professionele piloot.

Wilt u een gedetailleerder overzicht van alle functies van deze simulator? klik dan hier!

 


Foto’s.

Hoe Boeken?

Het boekingen process voor KLM aëroclub is vergelijkbaar met dat voor al onze klanten. Het verschilt voornamelijk in het feit dat er bij het aanmaken voor de gebruikersnaam een KLM AC lidnummer dient te worden opgegeven. Hierna registreert ons systeem je als KAC lid en komt u dus niet langs de betaal pagina van het boekingssysteem.

De vlucht dient te worden gereserveerd via ons online boekingssysteem 24 uur voorafgaande van de vlucht. Indien u binnen 24 uur wenst te vliegen hanteren wij een first come first serve principe en garanderen we geen beschikbaarheid.

Na afloop van u vlucht dient u, net als na een reguliere vlucht, in Aeroplus de daadwerkelijke vluchttijden te registreren. Aeroplus zal vervolgens automatisch de betaling en facturatie verrichten en dit terugkoppelen naar ons toe.

KLM Ac leden betalen dus per Alleen wat ze daadwerkelijk gevlogen hebben.

Voor een korte uitleg over het boekingen en betaal process, kunt u hier een pdf bestandje met beknopte uitleg downloaden.


prijzen.


[easy-pricing-table id=”342″]