Onze simulatoren

A320 Simulator

De A320 is een van de meest populaire vliegtuigen bij menig luchtvaartmaatschappij. Wij zijn daarom trots dat we de enige hoogwaardige statische A320 simulator in Nederland bezitten. Onze simulator is zowel geschikt voor professionele niet-gecertificeerde training, als voor de recreatieve gebruiker die eens wilt ervaren hoe het is om een modern verkeersvliegtuig te besturen. Met name voor de niet ervaren vlieger biedt de A320 veel belevenis, omdat dit toestel minder complex is dan bijvoorbeelde de Boeing 737. De A320 is ontworpen rond de piloot. Het toestel moest eenvoudig te besturen en veilig zijn. Het was het eerste toestel dat computergestuurd kon vliegen door middel van elektrische signalen (“fly by wire”). De A320 is daardoor een fantastisch toestel om je eerste vlieguren mee te maken.

De simulator geeft je een realistische vliegervaring. Alle instrumenten en controle systemen zijn hetzelfde als in het echte vliegtuig.

Voor meer en technische info omtrent onze A320, Klik Hier!Klik Hier!

single/twin engine vfr/IFR trainer

Sinds 2020 hebben we een single/twin engine vfr/ifr trainer toegevoegd aan onze simulator vloot!

Het is een volledig uitgevoerde oude frasca, die beschikt over een digitaal instrumentarium. Hierdoor is het mogelijk om de simulator om te bouwen tussen een basic T en een garmin Glass cockpit setup. Hij is uitermate geschikt om basic IFR oefeningen te trainen en dankzij het visual systeem en de realistische, up to date, Lelystad scenery is het tevens mogelijk om vfr pattern entry’s en procedure’s te trainen.

 

Mede dankzij onze simulato kunt u altijd, weer of geen weer, toch genieten van een leuke vlucht!

Betere foto's komen er snel aan!