Aviation Coaching verzorgt i.s.m. Skysim, Crew Resource Management (CRM) trainingen/events waarin de deelnemers zelf een Airbus A320 simulator vliegen. Uw team werkt aan specifieke leerdoelen en heeft gelijktijdig een onvergetelijke ervaring. De trainingsinhoud en prijs wordt afgestemd op uw wensen. 

Crew Resource Management (CRM)
CRM is in de jaren 70 ontwikkeld door NASA om de luchtvaart veiliger te maken. De ongekende effectiviteit en  het bewezen succes van deze CRM trainingen zijn niet onopgemerkt gebleven in het bedrijfsleven. Het directe effect van de CRM training is, dat uw team effectiever/productiever gaat samenwerken en beter/veiliger kan communiceren. Daarmee worden de kans op menselijke fouten geminimaliseerd. Verder leren de deelnemers om op een professionele en positieve manier om te gaan met druk, stress en risico’s. Dit verhoogt het onderlinge vertrouwen en de veiligheidscultuur.

​​Doelgroep:
medewerkers, leidinggevenden, projectteams en/of management die de teamspirit, samenwerking en communicatie willen verbeteren.

Inhoud training: 
op basis van de collectieve doelen binnen uw team of afdeling  zullen de deelnemers in een Airbus A320 simulator diverse uitdagende scenario’s tot een goed einde moeten brengen. 

Trainers:
U wordt begeleid door professionele verkeersvliegers (Captains/instructeurs) die u laten ervaren hoe het is om als echte piloot een Airbus te vliegen en tegelijkertijd uitdagingen op te lossen.

Resultaat: 
uw team krijgt belangrijke inzichten over de onderlinge samenwerking en hoe deze verbetert kan worden. Er wordt gewerkt aan collectieve leerdoelen. Een unieke en zeer leerzame, praktijkgerichte en interactieve dag, die u nog lang bij blijft.​

Contact
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen!