Verkeersvlieger coaching

Voor sollicitatie, selectie, interview en grading bij vliegopleiding of luchtvaartmaatschappij.

Aviation Coaching verzorgt i.s.m. Skysim verkeersvlieger training & coaching.

Sollicitatie coaching.

Doelgroep:
Afgestudeerde verkeersvliegers zonder direct uitzicht op een baan als vlieger die graag succesvol willen
solliciteren.

Coaching & resultaat:
Met deze individuele coaching krijg je inzicht in een effectieve aanpak, planning en administratie van solliciteren. Je gaat een correcte
en foutloze sollicitatiebrief en Curriculum Vitae schrijven. Je krijgt inzicht in de vliegercompetenties, vlieger-profiel en resultaatgebieden van een airline. Je gaat je levensbeschrijving schrijven en daaruit je sterktes, zwaktes en pitch benoemen. Je krijgt inzicht in assessments, gradings & interviews bij luchtvaart-maatschappijen. Je krijgt feedback over je presentatie, attitude, kleding, do’s & don’ts en tips. Het oefenen van het interview is geen onderdeel van de sollicitatie coaching. Als je wordt uitgenodigd bij een airline kan je dit tegen die tijd specifiek voor die desbetreffende airline oefenen.

Kosten:
€695* excl. btw (dagprogramma)
*Kosten zijn aftrekbaar i.v.m. studie/ werk. 

Selectie & interview coaching

Doelgroep:
Diegenen die uitgenodigd zijn voor een selectie bij airline of vliegopleiding (bijv. KLS, EPST, CAE/Oxford, EFA)

Coaching & resultaat:
Deze individuele coaching is maatwerk, gericht op jou als persoon en de organisatie waar je solliciteert. Je gaat je geschiktheid als vlieger benoemen, je motivatie voor het vak en je motivatie voor de organisatie waar je solliciteert.
Er is speciaal aandacht voor de selectie, grading en interview die je daar krijgt. Een belangrijk onderdeel is verder dat je het sollicitatiegesprek 1 uur lang gaat oefenen (evt. in het Engels). We zullen actief en kritisch naar je kijken en luisteren. Je zal feedback ontvangen over je uitstraling, verbeterpunten en je kwaliteiten, zodat je met nieuwe inzichten en vertrouwen je selectie in kunt gaan.

Kosten:
€795* ex. btw (dagprogramma)
*Kosten zijn aftrekbaar i.v.m. studie/ werk

Grading / simulator training

Doelgroep:
Diegenen die hun vliegvaardigheden willen bijhouden of trainen voor grading bij vliegschool (bijv. GVSS, DLR, Compass test) of airline.
Ons team bekwame/ervaren vlieginstructeurs (TRI/TRE’s) staat klaar om je te trainen.​ We organiseren een simulator en instructeur voor je en je ontvangt een complete trainings-syllabus. Er zijn diverse simulatoren en simlocaties beschikbaar.
-Boeing 737NG of Airbus, non-certified sim.
-Boeing 737NG, FNPT2, static, certified sim.
-Boeing 737NG, Embraer 170/190, Airbus sim.

Certified full motion sim. Prijs op aanvraag.
-SEP/MEP, static sim voor ME/SE IR of GVSS. 

Kosten:
vanaf €80* p.u./p.p./obv 3 personen,
incl. huur sim., instructeur, (de)brief en btw 

Contact
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen!